Wie zijn wij?

In zijn atelier werkt Mart dagelijks aan verschillende opdrachten variërend van medische glasinstrumenten tot een glasgeblazen brandweerman, muziekinstrument of gebruiksvoorwerp. Ook voor graveerwerk, het zandstralen van logo’s & namen en reparaties kunt u bij Martorell terecht.
Hij weet alle facetten van het glasblazersvak en weet hier veel en boeiend over te vertellen. Er worden regelmatig workshops en demonstraties gehouden waarin deze facetten uitgebreid aan bod komen.

Het ambacht ‘glasblazen’ is hem bij Philips, DSM en diverse stage in binnen en buitenland bijgebracht. Hier hield hij zich voornamelijk bezig met het blazen van lampen en medische (glas) instrumenten. Ook heeft hij bij diverse collega’s stage gelopen om het glasblazen aan de blaaspijp eigen te maken.
In zijn vrije tijd maakte hij regelmatig een sierglaswerk voor familie en vrienden. Door het vele oefenen heeft Mart van zijn werk een hobby gemaakt en van zijn hobby weer zijn beroep kunnen maken en maakt hij nu de meest veelzijdige ontwerpen uit glas.