Workshops

Gedurende een workshop krijgen de gasten de kans om zelf glas te blazen. Een leuk cadeau voor creatieve mensen, verjaardagen, kinderfeestjes, jubileum, trouwdag, familiereünie, enz.
U wordt in de glasblazerij ontvangen met koffie en gebak. De glasblazer gaat u in een korte inleiding laten zien wat glasblazen inhoud. Daarna kunt u de mouwen opstropen en dan gaan we zelf glasblazen.
U zal onder begeleiding van de glasblazer, u eigen creatie maken,eerst leert u hoe snel u moet draaien, hoe hard u moet blazen, hoe u een puntje trekt,een bolletje blaast en uiteindelijk, maakt u onder begeleiding een eind product, varierend van kleine vaasjes tot waxinelichthouders, kerstballen, parfum flesjes, leuke lepeltjes, enz.

De gemaakte creaties worden na afloop verpakt en kan u direct mee naar huis nemen.

youtube film “Glass Blower Workshop with Mart Martorell”


Duur workshop: max 2,5 uur

minimale aantal deelnemers is 10 personen ,maximaal 20/25 personen.

kosten per persoon zijn € 25,00 euro (incl 2x koffie en gebak en de benodigde materialen)

bij kleinere groepen bv 8 personen bent u ook welkom maar dan is de prijs altijd gelijk aan 10 personen ,dus € 250,- .

ook is het mogelijk om alleen of bv met 2 personen deel te nemen ,u kan dan inschrijven via boeken workshop van deze website, zie aangegeven data,s op de website,met uitzondering van nov/dec.

losse deelnames ,kosten bedragen 35 € per persoon.

bij opgave van 10 personen gaat de workshop door,dit krijgt u een week voor aanvang via de mail te horen .

Voor wie: vaders/moeders, opa’s/oma’s, kinderen, bruidspaar, jubileum, familiedag en bedrijven.

Voor grote groepen zijn er ook andere mogelijkheden zoals arrangementen waarin de wijngaard bezichtigd wordt of bijv een ezel wandeling, of een rondvaart met een boot. Vraag naar de mogelijkheden voor een geheel verzorgde dag.

Workshops
« van 2 »